Mijn account
Winkelwagen
0

home / over lasersnijder

Over Lasersnijder

Lasersnijder is dé online shop voor lasergesneden producten uit hout en kunststof!

Wat we doen

Lasersnijder ontwerpt, maakt en verkoopt lasergesneden skylines van meer dan 50 steden. Van New York tot Tokyo en van Londen tot Parijs. Onze skylines zijn unieke eyecatchers aan de muur. Naast onze skylines maken we gedetailleerde houten wereldkaarten uit verschillende houtsoorten. Bij onze houten wereldkaarten zit een magneetsysteem bijgeleverd, wat zorgt voor een “zwevend effect” aan de muur. Ook voor custom opdrachten ben je bij ons aan het juist adres. Kleine aanpassingen aan onze skylines, logos, teksten en andere ideeën die je zou willen laten snijden. Wij realiseren het!

Al ons werk, van ontwerp tot eindproduct wordt gemaakt in onze eigen werkplaats en kantoor in Hoogvliet, Rotterdam. We gebruiken duurzame materialen en onze eigen hoogwaardige lasermachines om onze producten te produceren.

Ons verhaal

Het begon allemaal met een grote liefde voor reizen en de mooiste steden wereldwijd. 2 broers droomden van het creëren van unieke wanddecoraties met skylines van steden over de hele wereld. Om dit te realiseren, combineerden ze technologie, design en de mooiste steden.

Op dit moment hebben we een eigen kantoor en werkplaats in Hoogvliet (Rotterdam), Nederland. Ons team bestaat uit grafisch ontwerpers, technici, logistieke medewerkers en marketeers. We delen allemaal dezelfde passies voor steden en onze prachtige wereld!