Mijn account
Winkelwagen
0

home / over laser-snijder.nl

Over Laser-snijder.nl

Laser-snijder.nl is dé online shop voor lasergesneden producten uit hout en kunststof. We willen de lege muren in je huis graag opfleuren met onze creaties. Daarnaast zijn we in in staat om maatwerk te leveren, zowel voor zakelijke klanten als particulieren. Denk hierbij aan eigen ideeën voor lasergesneden producten of een kleine aanpassing aan een van onze producten.

Onze missie is om unieke en betaalbare lasergesneden producten aan te bieden. Met behulp van onze hoogwaardige ‘laser cutters’ zijn we in staat om unieke ontwerpen tegen betaalbare prijzen uit verschillende materialen te snijden of graveren.

In samenwerking met onze Nederlandse leveranciers zorgen we voor de beste kwaliteitsmaterialen. Daarnaast werken we nauw samen met de gerenommeerde meubelmakerij ‘Klay-interieurbouw’, die met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring ons uitstekend kan helpen met het vervaardigen van top-kwaliteit producten. Alle producten op de webshop worden volledig zelf gemaakt in onze werkplaats te Hoogvliet, Rotterdam.

Ons team bestaat uit gedreven jonge mensen met variërende achtergronden in grafisch ontwerp tot interieurbouw.